مدیریت - بازاریابی- گردشگری- توسعه شهری
سید سجاد اسبقی- کارشناسی ارشد MBA دانشگاه تبریز
درباره وبلاگ


سیدسجاداسبقی کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی(گرایش بازاریابی بین الملل) سلام بر دوستان عزیز این وبلاگ با هدف تبادل اطلاعات در زمینه مدیریت - بازاریابی - گردشگری در خدمت کلیه دوستان خواهد بود.کاش می دانستید که زندگی با همه وسعت خویش محفل ساکت غم خوردن نیست حاصلش تن به قضا دادن و پژمردن نیست زندگی خوردن و خوابیدن نیست زندگی حس جاری شدن است زندگی کوشش و راهی شدن است امیدوارم از راهنمائی دوستانی که دستی به قلم دارند بی نصیب نمونم. نیستم محتاج نگاهی که بلغزد بر من خودم هستم و تنهایی و یک حس غریب که به صد عشق و هوس می ارزد.... .هر کس به چیزی تبدیل می شود که بدان عشق می ورزد.اگر سنگی را دوست داشته باشد سنگ می شود اگر هدفی را دوست بدارد ،به آن هدف تبدیل می شوداگر به فردی عشق ورزد آن فرد می شود اگر به خدا عشق بورزد خدایی می شود وحال انتخاب با ماست .
آخرین مطالب
نويسندگان

منظور از فرهنگ طبق نظر لووی عبارت از مجموعه چیزهایی است كه فرد از جامعه خود كسب می كند یعنی باورها، رسوم، عادات. جرالد می یر نیز توسعه اقتصادی را اینگونه تعریف كرده است : توسعه اقتصادی عبارت است از فرآیندی كه بموجب آن درآمد واقعی سرانه در یك كشور و در دورانی طویل المدت افزایش می یابد. حال اقتصاد و فرهنگ؛ یکی از تیزهوشانه‌ترین انتخاب‌هایی که ممکن است. در جهان سوم دیریست که این دو واژه در مفهوم و عملکرد از هم متنافرند. در جهانی که «فرهنگ» را فراموش کرده، اقتصاد از فرهنگ گریزان به سوی دیگر رفته است. فرهنگمندان که خود جامعه را ساخته‌اند از اقتصاد آن محروم‌اند و گاه کم فرهنگان تا حداشباع از آن بهره‌مند. به همین دلیل است که دستمزد یک فصل فلان فوتبالیستِ از دستمزد یک عمر استاد دانشگاه بیشتر است. چرا که در دنیای بی فرهنگی آنکه از اقتصاد بهره‌مند است با «پا» می‌اندیشد و دیگری که از اقتصاد جامعه بهره‌ای ندارد با «سر»، قضیه برعکس است.

«فرهنگ» و «اقتصاد» به اندازه طول قد آدمی از هم فاصله دارند و ذهنی اندیشمند می‌خواهد که در جهان سوم این دو را به هم نزدیک کند و سال را سال «اقتصاد و فرهنگ » بنامد.

اکنون بر دوش ما است که این وظیفه را به انجام رسانده و به آن جامه عمل بپوشانیم؛ به ویژه به دوش ما اهل دانشگاهی و رسانه‌ای هاست که به نوعی خود را صاحب اندیشه می‌نامیم و این وظیفه برای ما سنگین‌تر است. ما وارثان کسانی هستیم که اندیشه را در دنیا پراکندند اما دیگران سود آن را بردند، چرا که اندیشه را به مکانیزم اقتصادی در آورده و دنیا را گرفتند و ما صاحبان واقعی اندیشه در همان «فرهنگ» باقی ماندیم و اقتصاد را در بی‌فرهنگی جستجو کردیم. حال می‌بایست این اشتباه تاریخی را جبران کرده و اقتصاد معیشتی مردم را نه در نفت که در صنعت گردشگری و فرهنگ بیابیم.

untitled.jpg

اقتصاد و فرهنگ در کجا جمع می‌شوند؟

خیلی دور نیست، در همین نزدیکی است. کافیست چشم‌هایمان را کمی بشوئیم و جور دیگر ببینیم. کمی اندیشه می‌گوید که ما سال‌هاست در مرحله فرهنگ باقی مانده و دیگران با استفاده از فرهنگِ ما به اقتصاد رسیده‌اند. جاذبه های تاریخی مانند منار شمس تبریزی؛ مسجد مطلب خان؛ دروازه سنگی و یا صنایع دستی همچون فرش خوی كه روی هم رفته از تاریخ این شهر تاریخی حكایت دارد و سال هاست که با دیدن آن ها در آن خیره می‌مانیم، اما یک اروپایی با دیدن آن ذهنش مثل ماشین حساب به کار می‌افتد که «چگونه می‌توان از این زیبایی پول درآورد» ما مدت ها است که منظره دره قریس یا کوه اورین و آبشاد بدلان را دیده ایم، قرن‌هاست که در وصف زیبایی طبیعت شعر سروده‌ایم اما دیگران کم تر از قرنی است که از اینها پول درآورده و اقتصاد مردم خود را سر و سامان داده‌اند. آن‌ها اندیشیدند که در کجا «فرهنگ و اقتصاد» را با هم آشتی دهند، دریافتند که ذهن تشنه بشر برای شناختن «دیگران» تا چه حد آمادگی و پویایی دارد و برای این پویایی هزینه می‌کند تا برود و ببیند که دیگران چگونه می‌زیند، اصلا کی هستند؟ چه فرهنگی دارند؟ چگونه می‌اندیشند؟ چه تاریخ و چه جفرافیایی دارند؟، چه یادمان‌هایی دارند و این چنین شد که «صنعت توریسم» را پدید آوردند؛ تا «فرهنگ» را به «اقتصاد» پیوند دهند و انصافا هم خوب پیوند دادند و خوب هم پول درآوردند. با استفاده از «سفر» که نیاز فطری بشر بوده و هست صنعتی پدید آوردند با عنوان «صنعت توریسم» یعنی میعادگاه بی تردید «فرهنگ و اقتصاد».

صنعت توریسم

وقتی‌که اروپایی‌ها فهمیدند که علاوه بر نفت، گاز، کائوچو و الماسِ دیگران، می‌توان از فرهنگ آنان نیز پول درآورد، حدود صدسال پیش بود. ابتدا کسی توریسم را جدی نمی‌گرفت. پس از جنگ دوم جهانی، صنایع باقی‌مانده از جنگ به تدریج قوت گرفت، به ویژه ماشین‌سازی. کمپانی‌های آمریکایی و اروپایی دیوانه‌وار شروع به تولید اتومبیل کردند. گویی جهان، جنون اتومبیل گرفته بود. آنقدر ساختند تا درماندند. برای حرکت دادن این همه ماشین احتیاج به سوخت داشتند.

صنعت نفت هرچه بیشتر قوت پیدا کرد. هفت خواهران نفتی پدید آمدند و صنعت نفت و ماشین پس از تجارت‌های ممنوع نظیر اسلحه و مواد مخدر هم‌پای هم بزرگترین تجارت‌های جهان شدند، توریسم نیز به آرامی پیش می‌آمد. زمانی که اقتصاد آن به نفت و اتومبیل نزدیک شد، آرام آرام جهان به آن توجه کرد و صنعت توریسم را جدی گرفت؛ تا جاییکه با ماشین و نفت پا به پا شد.

این اتفاق در سال دوهزار افتاد. پس از آن، گردشگری همه را شگفت زده کرد و اکنون با سالیانه دو هزار میلیارد دلار (2000.000.000.000) بزرگترین صنعت قانونی دنیاست. صنعتی که به جای ماشین به نیروی انسانی تکیه دارد، پتانسیلی که کشور ما بسیار دارد.

ما کجای کاریم؟

یونسکو گفته است که « ایران از نظر داشته‌های تاریخی جزو ده کشور اول دنیاست». در ایران بیش از یک میلیون اثر و یادمان تاریخی داریم که اکثر آنها به اندازه کافی معرفی نشده‌اند؛ با وجود این گردشگران تمامی جهان علاقمند به بازدید از آن‌ها هستند. طبیعت شناسان می‌گویند که طبیعت ایران بی هیچ تردیدی جزو سه طبیعت غنی کشورهای جهان است که با درنظر گرفتن تنوع شگفت انگیز طبیعت، دشت‌ها، کویرها، بیابان‌ها، جنگل‌ها، کوهستان‌ها، تالاب‌ها دریاچه‌ها، رودخانه‌ها و دریاها می‌تواند ادعایی قابل قبول باشد. اما این، همه داشته‌های ما نیست.

صنعت گردشگری نه بر ماشین که بر نیروی انسانی استوار است و کشور ما به عنوان جوان‌ترین کشور دنیا و با داشتن جوانانی به شدت با استعداد از نیرویی شگرف برای این صنعت برخوردار است، اما متاسفانه تا به امروز فقط حرف زده و شعار داده‌ایم. پیش از انقلاب چیزی به نام «صنعت توریسم» نداشتیم. تنها در زمینه شکار برادر شاه و دو سه آمریکایی شرکتی درست کرده بودند که تا زمان انقلاب سرانجامی نداشت. پس از کش و قوس‌های اول انقلاب و پس از جنگ، ایران هم به آرامی به گردشگری توجه نشان داد.

دقیقاً از سال 1369 یعنی بیست و سه سال پیش، نخستین شرکت‌های گردشگری زیر نظر معاونت ارشاد شروع به کار کردند. سپس سه سازمان گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی ادغامی بی معنی داشتند و جایگاه آن تا معاونت ریاست جمهوری بالا رفت. اما بی هیچ رودربایستی همه مسوولان از صدر تا ذیل آمدند، شعار دادند، حرف زدند و حرف زدند و رفتند.

کسی آمد و گفت که هزار هتل می‌سازد، خندیدیم !! او یا نمی‌دانست که هزار چند است و یا نمی‌دانست که اصولا هتل چیست؟! طبق معمول گذشت و فراموش کردیم، تا که دیگری آمد و مولود ناشناخته‌ای به نام «نفرسفر» را به دنیا آورد و گفت که نوروز امسال «آن سال» نود میلیون «نفر-سفر» داشته‌ایم! هیچکس نفهمید که این نفر-سفر که بود، از کجا آمد و به کجا رفت.

دو با جناق با هم برای سفر نوروزی نقشه می‌کشند، دو عیالشان را برمی‌دارند و با حسن و اکبر و جمشید و سارا به دو پرایدشان سوار می‌شوند. دو چادر سفری و دو گاز پیک نیک برمی‌دارند و یک قابلمه سبزی پلو با کوکو سبزی که مادر زن مشترکشان پخته، پس مادر زن مشترک را نیز برمی‌دارند و می‌زنند به جاده؛ واقعا این سفر چه ربطی به نفر-سفر، صنعت توریسم و اصولا گردشگری سازمان میراث فرهنگی دارد معلوم نیست.

حال با نامگذاری هوشمندانه سال 93 به سال فرهنگ و اقتصاد میدانی فراهم شده است که اینک صاحبان فرهنگ و اندیشه می‌بایست در راه اقتصاد گام بردارند. والله که اگر درست اندیشیده شود با توجه به داشته‌ها و پتانسیل‌های کشورمان همین «صنعت گردشگری» سبد کالا را از دست خانواده‌های ایرانی خواهد گرفت؛ چراکه در هر خانه ایرانی حتما جوانی یافت می‌شود که به جای ایستادن در صف سبدهای یارانه‌ای در صنعت گردشگری مشغول شود. اما به شرط دوری از شعار و به کار گرفتن شعور و اعمال مدیریت درست به دست مدیران درست و اندیشمند.

گردشگری شهری نمونه ای از پیوند دو مفهوم اقتصاد و فرهنگ بوده و می توان توسعه متقابل هر یک را با رشد شاخصه های دیگری، به دست آورد. حال مدیران شهری و گردشگری با توجه به جاذبه های متنوع فرهنگی و تاریخی شهر خوی، باید امکانات و زیرساخت های میزبانی از مسافران و گردشگران، به عنوان یک اصل مهم در بخش های مختلف مدیریت شهری، تلقی شود. در فرصت باقی مانده تا آغاز تابستان، باید با اولویت بندی پروژه ها، زمینه لازم را جهت ارایه خدمات گردشگری و زیباسازی جلوه های شهری ایجاد نمود، که همچنان از نظر اینجانب بعید به نظر میرسد.

امروز مدیران شهری باید بدانند که بدون برنامه‌ریزی‌های فرهنگی و اقتصادی کارها چندان پیش نخواهد رفت و بایستی به پیروی از رهنمودهای مقام معظم رهبری مباحث فرهنگی را در سرلوحه کار خود قرار دهیم و به شدت از برخورد تبلیغی و شعارزدگی با این موضوع پرهیز نمایند. اغلب مشکلات و معضلات کالبدی و اجتماعی شهر خوی در کاستی‌های فرهنگی ریشه دارد و بایستی همه با هم با یک عزم همگانی بیش از پیش بر روی مسائل فرهنگی در این شهر تمرکز نماییم.

افزايش مشاركت‌هاي عمومي و اجراي طرح‌هاي ضربتي و بسيجي‌وار را مصداق اجرايي عزم ملي و مديريت جهادي میباشد بايستي باورمان شود كه مي‌شود و مي‌توانيم و به همین دلیل ادبيات "نخواستن و نتوانستن" را حذف كنيم تا بتوانیم به قله بلند اهدافمان در اقتصاد، فرهنگ و گردشگری برسیم

میر سجاد اسبقی- کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی

پیام نوروز این است.دوست داشته باشید و زندگی کنید.زمان همیشه از ان شما نیست.

دعای تحویل سال فراموش نشود ! این دعا مضمون خوب و سازنده ای دارد.

یا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الاْبْصارِ، یا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهارِ، یا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَالاْحْوالِ، حَوِّلْ حالَنا إلى اَحْسَنِ الْحالِ. اى کسى که تحوّل دل‌ها و گردش چشم‌ها در دست توست. اى تدبیر کننده شب و روز و اى تغییر دهنده سال و حال، حال ما را به بهترین حال، تغییر ده!

راه های متفاوتی برای جلب توجه مشتریان وجود دارد که استفاده از هر کدام از این راه ها تابع عوامل متفاوتی است. در گام اول باید بررسی کنید که چه فاکتورهایی محیط کار شما را از محیط های مشابه متمایز می سازد. آیا محیط کار شما به خاطر نوع دکوراسیون محیط سردی است؟ در این صورت سعی کنید فضای کاری خود را به شکلی طراحی کنید که برای مشتری تازگی داشته باشد و علاوه بر آن مشتری در آن احساس راحتی نیز بکند، با پخش موزیک های مرتبط با کار خود به آن جان دهید.

نکته دیگری که بسیار دارای اهمیت است محل قرار گیری دفتر مرکزی یا دفتر فروش شما است. تا جایی که برایتان مقدور است سعی کنید مکانی که برای استقرار دفترتان انتخاب می کنید متناسب با نوع مشتریانتان، مکانی در دسترس و مناسب باشد. برای مثال اگر کار کار شما فروش لباس است، خیلی بی معنی است که در جایی که بورس لوازم اداری است مغازه بزنید.

در زمینه بازاریابی محصولتان همواره به یاد داشته باشید وقتی شما برای یک بار توانستید فروش خود را بالا ببرید کم کم در این زمینه دارای مهارت خواهید شد. برای شروع تبلیغ کار خود می توانید از پخش تراکت استفاده کنید. اگر این روش، روشی قدیمی محسوب می شود اما هنوز هم راه هایی برای متمایز کردن تراکت محصولتان با سایر محصولات وجود دارد. با خلاقیتی که در این زمینه به کار می برید هنوز هم این روش موفقیت آمیز خواهد بود.

نکته دیگر در رابطه با پخش تراکت است، شما باید تبلیغاتتان را در زمان و مکان مناسبی انجام دهید، به طوری که شانس قرارگیری در مشتریان هدفتان بالا باشد. برای مثال اگر شما فروشگاه کتاب های کمک درسی دارید، مدارس و دانشگاه ها خصوصا در زمان امتحانات مکان و زمان مناسبی برای تبلیغات در این زمینه خواهد بود.  

از راه های دیگر تبلیغات، فعالیت در شبکه های اجتماعی و تبلیغات چهره به چهره است که تاثیر بالایی در جذب مشتریان دارد، زیرا وقتی محصولات خود را برای افراد به صورت حضوری معرفی می کنید، اعتماد فرد به شما خیلی بیشتر خواهد بود.

در روند فروش سعی کنید نظم داشته باشید، برای کارهای فوق العاده ای که در حین فروش برای ایجاد انگیزه در مشتریانتان می خواهید انجام دهید زمان مشخصی قرار دهید و به زمان بندی خود اهمیت دهید. برای مثال در زمان های مشخصی به مشتریان تخفیف بدهید و فروش با شرایط را قرار دهید. این نظم کاری به مشتریان انگیزه می دهد که فروشگاه شما را به عنوان یک فروشگاه پیشرو در امر فروش بشناسند

نکاتی که افراد بانفوذ خوب می دانند

۱- آن ها سخنران های عمومی فوق العاده ای هستند

قدرت نفوذ در افراد می تواند موجب برقراری ارتباط بین ایده ها و مبدل ساختن آن به ایده هایی ماندگار شود. برای بسیاری از افراد بانفوذ، سخنرانی های عمومی بهترین راه برای انجام رساندن این هدف است.



ادامه مطلب ...
برچسب:, :: 21:52 :: نويسنده : سیدسجاداسبقی

بدین وسیله از کلیه همکاران محترم،دوستان و دانشجویان عزیز که در مصیبت درگذشت پدر اینجانب( میر هوشمند اسبقی) با حضور خود در مراسم تشییع، تدفین و ختم شرکت نموده و یا با تلفن ، ایمیل ارسال گل و متن تسلیت ابراز همدردی کردند نهایت تشکر و قدردانی را دارم. از این که نتوانسته ام حضوراً پاسخگوی محبت های شما عزیزان باشم، پوزش می طلبم.

از خداوند منان برای همگی سلامتی همراه باسعادت و خوشبختی دنیوی و اخروی آرزو می کنم و امیدوارم بتوانم در شادیهایتان جبران لطف و محبت همه شما سروران عزیز را بنمایم.

         

                                                                                               با احترام میر سجاد اسبقی

خدمتگزار یا منتگزار؟

هیچوقت اشتباه نکنیم .

اینکه کسی بنا بـه دلایل مختلف مثـل انجام کاری خیرخواهانه و یا حل کردن مشکل دیگران و از این دست کارها بر سر مردم منـت میگذاره به اندازه کافی حال آدم رو بـد میکنه. امـا اینکه کسی بابت شغل و منبع درآمد خودش در حال منت گذاشتن بر سر دیگران باشه واقعا اعجاب آوره! بارها در رسانه های مختـلف با مصاحبه هایی از این دست روبرو شدم و یا حتی در حین صحبت در جمع اقوام و آشنایان و دوستان دیدم کـه عده ای تاکیـد دارن یک عمـر ((خدمت بـه جامعه)) کردن و بابـت شغلی کـه دارن بـه نوعی طلبکار هستن و یا لااقـل تصـور میکنـن بواسطـه شغلی کـه دارن نسبت به دیگر مـردم جامعه میبایست احترام بیشتری بـه اونـها گذاشته بشه!... برخی از پزشکان و افـرادی کـه در بیمارستان کار میکنـن، برخی از معلمیـن و فرهنگیان، برخی از پرسنـل سازمان آتـش نـشانی یا نیروی انتـظامی، حتی بـرخی از هنرمنـدان و یا خیلی افـراد دیگر در شغلهای مختلف کـه بعضا دچار توهـم خاص بودن، زحمتکش تر بودن و قابل احترام تر بودن هستن. شخصا از هر طرف که به قضیه نگاه میکنم میبینـم برای انتخاب یک شغل از سوی هر فرد چند دلیل

بیشتر وجود نداره:

1ـ دلیل اول ایـن هست کـه تـو مجبور شدی اون شغـل رو انتـخاب کنی. این اجبار در انتـخاب شغل میتونه دلایل مختلفی داشته باشه.از جمله این که تو آدم بی عرضه ای بودی و فقط اون کار ازت بر میومده یا اینکه این یک شغل خانوادگی بوده و خانواده مجبورت کردن به این کار تن بدی و یا ده ها علت دیگر که تو رو وادار به انتخاب این شغل کرده.

2ـ دلیل دوم اینکه تو فقط به خاطر کسب درآمد و منافع اقتصادی این شغل رو انتخاب کردی.

3ـ دلیل سوم میتونـه این باشه کـه تو بـه خاطر علاقه و عشقی کـه بـه این کار داری ایـن شغل رو انتخاب کرده باشی.

4ـ دلیل چهارم میتونه تلفیقی از سه دلیل قبلی به همراه علاقه به خدمت هم باشه!

با این حال هیـچ یـک از این دلایل ( حتی گزینـه سوم) نمیتونـه توجیهی بـرای منـت گذاشتن بر سر دیگران باشه. چرا که حتی اگر تو صرفا به دلیل مـورد سوم حرفه خودت رو انتخاب کردی باز هم این انتخاب دلیلی شخصی داشته و اگرچه نه بر اساس منافع مادی اما بر اساس منافع معنوی خودت بوده.پس بهتره دهنت رو ببندی و همچنان از محل خدمتت به جامعه ارتزاق کنی!

***
البته دلیل پنجمی هم وجود داره که جزو موارد نادر هست. اینکه تو شغلی رو انتخاب میکنی که نه مجبور هستی انتخابش کنی، نه نیاز مادی بهش داری و نـه حتی عشق و علاقه ای بهش داری و فقط و فقط به خاطر خدمت بـه دیگران و انـجام وظیفه انسانی خودت در قـبال دیـگران این شغل رو انتخاب کردی و سختی ها رو بـه جان خریدی... بـه نـظرم در این مـورد هم شاید بـد نباشه اگر کار خوب خودت رو بـه بستن دهانت مزین کنی! و با توقع عزت و احترام بیشتر داشتن و منت گذاشتن بر سر دیگران عمل خوب خودت رو به گند نکشی و سر ما رو هم به درد نیاری!

شهادت ثامن الحجج حضرت امام علي بن موسي الرضا(ع) تسليت باد


اَللّهُمَ صَلِّ عَلي علي بن مُوسَي الِّرِضا المَرُتَضي...
اَللّهُمَ صَلِّ عَلي علي بن مُوسَي الِّرِضا المَرُتَضي اَلاِمامِ التَّقيِّ النَّقيِّ وَ حُجَتِكَ عَلي مَن فَوقَ الاَرضِ و َمَن تَحت الثَّري اَلصِدّيقِ الشَّهيدِ صَلاةً كَثيرَةً تآمَّةً زاكِيَةً مُتَواصِلَةً مِتَواتِرَةً مُتَرادِفَة كَاَفضَلِ ما صَلَّيتَ عَلي اَحَدٍ مِن اوليائِكَ.

توصيه هاي مهم در جلسه دفاع:


حداکثر زمان براي ارائه سمینار خود را از رئیس جلسه سوال کنید. توجه داشته باشيد كه در حدود 2 الي 3 دقيقه (حداكثر 5 دقيقه) به لزوم انجام تحقيق و تاريخچه تحقيقات انجام شده قبلي در زمينه كار خود بپردازيد (حداكثر 3 اسلايد) و باقيمانده زمان را به توضيح در مورد روش كار خودتان و يافته‌هايتان بپردازي 



ادامه مطلب ...

در این تصویر به جز خط‌های عمودی سفید و سیاه، چه تصویری را می‌بینید؟

 145885_282.jpg

 برای دیدن تصویر پنهان می‌توانید چند گام از مانیتور فاصله بگیرید. اکنون بگویید در این تصویر چه دیدید؟ 

گاهی برای دیدن مشکل و شناخت دقیق یک مساله باید کمی از آن فاصله گرفت و آن مساله در چارچوب یک تصویر فراگیر در کل سیستم دید

از چند دهه ي گذشته تا اکنون آگاهي هاي تازه اي در رابطه با منطقه هاي شهري پديد آمده و بار ديگرسرک­ها به عنوان فضايي براي زندگي و نه تنها محلي براي عبور و مرور وسائط نقليه مطرح شده است مخصوصاً اهميت طراحي مناسب عناصر منظر سرک که خصلت ويژه­اش را بدان باز مي­گرداند در واقع تجهيزات سرک­ها در هويت بخشيدن به فضاهاي شهري کمک مؤثري مي­کنند که ساخت ميادين از آن جمله است و شهرسازان از ساخت ميادين علاوه بر کارکردهاي فني آن به دنبال تبديل نمودن آنها به يک نهاد هويت­بخش در شهر خود هستند،



ادامه مطلب ...

شهردار جدید خوی - آری فعلا حمایت، به جای انتقاد

امروز  و فرداست که شهردار  جدید شهرمان جناب  آقای  مهندس محبوب تیزپاز  کلید شهر را در  دست خواهد گرفت و انشاء الله با درایت و قدرت امورات این شهر  با مسائل پر  پیچ و خم  اما با پتانسیل بالا را به پیش  برد . شهردار  جدید انشالله با حمایت مسئولین به زودی حکمش  را خواهد گرفت  و همین روزهاست که بیاید  ولی  نمی  دانم چرا عده ای  از  همشهریان عزیز، دست از  افکار  خود بر نمی  دارند . بالاخره هم موافق و هم مخالف هر  دو محترمند و باید به اندیشه آنها احترام گذاشت . اما  چیزی  که شهر  در  این برهه می  طلبد اتحاد  است و اتحاد و اتحاد . البته منظور آن اتحاد نگه داشتن حال و هوای پست و میز صندلی هم نیست !

وحدت کلمه چیزی  است که در  این روزها برای  شهر  مان الزامی  است .

در  حالی  که شهردارمان  همین روزها می  آید  مخالفت با او و راه انداختن بحث بومی  و غیر بومی، چسبیده به برخی، یا حمایت بعضی، دردی  از  شهر  دوا نمی  کند  و  این کار  در  واقع تهیه مهمات برای  دشمن است .

 در اصل انتقاد حق  مردم است ولی  فعلا برای  انتقاد زود است . 

باید بجای  مخالفت  دستمان را دست ایشان گذاشته و همگی  با هم مشکلات خوی عزیزمان را یکی  پس  از  دیگری از  پیش  رو  برداریم .

با کمی  فکر   و تامل و مقایسه می  توان به محبوب تیزپاز خوش  بین بود، عملکرد شهردارهای بومی  خوی  یادمان هست ؟؟؟؟؟؟ فکر  می   کنم همه غیر بومی ها 6 سال شهردار  نبودند در  حالی  که همشهری  عزیزمان 6 سال فرصت داشته

این مقال جای  اتحاد و همدلی  است و چون علاقه  شهردار سابق و معاونینش را نسبت به شهرمان ندیده ام و لی خودشان گفته اند که دارند لذا از  ایشان و یاران وی نیز می  خواهم  هر  کمکی  از  دستشان بر می آید برای خوی عزیزمان انجام دهند . هم اکنون باید اعضای دوره چهارم شوراهای اسلامی با عملکرد خویش تلاش کنند تا با سپری شدن چهار سال دوره خدمت ،و نداشتن برنامه مردم از آنان روی گردان نشوند.

قابل ذکر است خدمات شهرداری ها را که هر روز شهروندان آن را لمس می کنند ، شهروندی که در شهر زندگی می کند با گذر از نقاط شهری خدمات شهرداری را احساس میکند و از خدمات و تغییرات انجام گرفته لذت می برد.

به نظرم حال زمان اعلام مخالفت نیست بلکه زمان ارائه طرح ها و فکر  ها به شهردار  جدید و شورای  جدید است  تا این دوران بد برای  شهر دارالمومنین خوی هر  چه زودتر  سپری  شود  و افق های  تازه به روی  شهرمان باز  شود . انشالله شورای شهر خوی با جدیت تمام از آقای تیزپاز حمایت خواهد کرد و یکی از سیاست‌های جدی شورای چهارم کمک به شهردار جدید و حرکت در جهت توسعه و پیشرفت خوی باشد. هم اکنون انتظار آن میرود آقای تیزپاز به دلیل حضور در شهرداریهای مختلف به خوبی بتواند در شهرداری که یک نهاد اجتماعی است خدمات ارزنده‌ای را ارائه دهد و مشکلات خوی را در عرصه‌های مختلف برطرف سازد.

دوره چهارم شوراهای اسلامی دوره ای که با تجارب جدید درسال جاری آغاز گردیده است علاوه از اینکه لازم است خطا و آزمون دوره های گذشته تکرار نشود بلکه با تجارب دوره های گذشته با مدیریت واحد شهری در توسعه و پیشرفت امور شهری تلاش گردد.

داشتن برنامه مدون در اداره شهر توسط شوراهای اسلامی و شهرداری در نیل به موفقیت ها شوراهای اسلامی را یاری داده و نداشتن برنامه همانا تیر انداختن در تاریکی است و نباید با آزمون و خطا این تجربه را عملی کرد .

انتظارات مردم از  شهردار :

1- در  زیباسازی  ورودی  های  خوی تلاش  کند  زیرا که هیچکدام در  شان خوی نیست .

2- نمای  خیابان های مرکزی نمای  خوبی  برای  خوی تاریخی  نیست .

3- طرح های در  آمدزایی  را در شهر شروع کننند

4- برای  اتحاد هر چه بیشتر   خوی تلاش  کنند .

5- در  راه اندازی میدان تره بار خوی تلاش  کنند .

6- خارج نمودن مکان های تاریخی از بند مغازه های  قدیمی 

7- مطالعه و در صورت نیاز احداث زیر گذز و رو گذر، سنگ فرش کردن خیابان امام

8- ساماندهی و ایجاد مجتمع کلینیک تخصصی  پزشکان و انتقال ساختمان های قبلی به مکان های کم ترافیک

9- سرو سامان دادن به بلاتکلیفی شهروندان در مراجعه به شهرداری

و بسیاری موارد دیگر که شهروندان بهتر از نا میدانند...

در  پایان از  زحمات شهردار سابق  نهایت قدردانی  را داریم و با اعلام حمایت از  شهر دار  جدید ، از ایشان می  خواهیم تحولات اساسی در خوی ایجاد کند . انشاالله

به امید روزی  که انتقادات از شهردار   وزن ناچیزی  در  مقابل  ذکر  خیر ها باشد .

روحانے راه مسجد را گم ڪرده بود .
 از ڪودڪے خردسال پرسید :
 فرزندم !
 مسجد این محل ڪجاست ؟
 ڪودڪ گفت: آخر همین خیابان ،به طرف چپ بپیچید ،
 آن جا گنبد مسجد را خواهے دید .
 روحانے گفت: آفرین فرزند!
 من هم اڪنون در آنجا سخنرانی دارم ،
 تو مےخواهی به سخنانم گوش دهے ؟
ڪودڪ پرسید :درباره چه چیزے
صحبت مےڪنی ،حاج آقا !؟
 روحانی گفت: مے خواهم راه
 بهشت را به مردم نشان دهم .
 ڪودڪ خندید و گفت:
 تو راه مسجد را بلد نیستے
 مے خواهی "راه بهشت" را به مردم نشان بدهے!!!

حال اینکه شب و روز بعضی ها شده پشت مردم صحبت کردن!!!

دوستی میگفت وقتی این انسان ها پشت شما غیبت، و تخریب میکنند به دلیل این است

که میخواهند عین شما شوند و این همان واژه حسودی است!!!

خداوند همه را به راه راست هدایت کند!!!

سام والتون بنیانگذار فروشگاه های وال مارت :

همه ما یک رئیس داریم و او همان مشتری است،

او می تواند در هر لحظه که بخواهد، با خرید نکردن خود ما را اخراج کند.

 

ایام سوگواری سالار شهیدان و یاران با وفایش بر عموم ارادتمندان تسلیت باد.

اکثر مردم معتقدند قدم اول برای راه‌انداختن بنگاهی اقتصادی داشتن ایده خوب است.

با نگاهی به مدارس کسب‌وکار می‌بینیم که در آنها جلسه‌های «توفان مغزی ایده‌یابی» فراوانی برگزار می‌شود که در این جلسه‌ها گروه‌های دانشجویان سعی می‌کنند ایده میلیارد دلاری بعدی را پیدا کنند. اما هیچ کدام از این ایده‌ها هیچ‌وقت چیزی نمی‌شوند.
کسب‌وکار‌های بزرگ بر روی ایده‌های مبتنی بر بهبود‌های حاشیه‌ای یا ویژگی‌های افزایشی ساخته نمی‌شوند، آنها مشکلات و معضلات واقعی مخاطبان را حل ‌می‌کنند و نیازمند فهم عمیقی از این مشکلات اساسی هستند. بنابراین، اشتباه‌ترین حالت برای شروع این است که با ایده و فکر محصولی شروع کنید که برای پیدا کردن آن تنها 30 دقیقه دور یک میز نشسته‌اید.
پس چگونه باید یک ایده عالی برای شروع کسب‌وکار بیابید؟



ادامه مطلب ...

با سلام

در پاسخ به سوال زمان امتحان دانشجویان رشته حقوق و مدیریت جهانگردی پیام نور

 

امتحان میان ترم مالیه عمومی مورخ ۹۲/۰۸/۱۰ ساعت ۱۵، همان ساعت کلاس برگزار خواهد شد.

امتحان مالیه عمومی با توجه به اصرار دانشجویان و تداخل با امتحانات دیگر از 6 فصل خواهد بود

( فصلهای 1 - 2- 4 - 6- 7 - 9)


 امتحان میان ترم تجزیه وتحلیل مسائل اجتماعی ایران ساعت ۱۳، مورخ ۹۲/۰۸/۱۰ برگزار خواهد شد.

برچسب:عید غدیر خم,خوی, :: 21:58 :: نويسنده : سیدسجاداسبقی

سالروز اتمام نعمت و هنگامه اعلان وصایت و ولایت
امیر المومنین علیه السلام
بر شیعیان و پیروان ولایت خجسته باد

 

عید غدیر خم مبارک . نوای دل

 

در پاسخ به سوال دانشجویان امور اداری

سرفصل و نحوه نمره دهی درس مبانی علم اداره به شکل زیر خواهد بود:

5 نمره میان ترم( ارائه کلاسی+حضور در کلاس و شرکت در بحث ها+امتحان میان ترم)+ 15 نمره پایان ترم

سرفصل:

1- تعاریف و مفاهیم اداره، سازمان و مدیریت 

2- مکاتب مهم مدیریت( کلاسیک ها، نئوکلاسیک ها، تئوری اقتضائی، سیستم ها و مدیریت کیفیت جامع TQM

3- سیر تطور مدیریت دولتی ئ بازرگانی و تفاوت و شباهت آنها

4- اداره و سیاست و چگونگی ارتباط و جدایی آنها در قرون اخیر

5- قوه مجریه و دستگاه اداری مرکزی، نقش قوه مجریه در قانون اساسی، ارکان قوه مجریه، ساختار دولت، رابطه ادارات مرکزی و تشکیلات محلی

6- آشنایی با اداره امور استخدامی کشور

 

مردی كه در حال عبور بود برخورد کردم

-اووه !! معذرت میخوام...

-من هم معذرت میخوام

-دقت نکردم ..
.



ادامه مطلب ...

زیباترین چشم‌اندازهای روی کره زمین!!

وقتی به این عکسها نگاه می‌کنیم، به نظر می‌رسد این تصاویر فقط روی جلد مجلات و کتاب‌ها وجود خارجی دارند. ولی این مکانها‌ واقعی‌اند و دیدنشان بسیار هیجان‌انگیز.....



ادامه مطلب ...

سلام و روز همگی بخیر .


در ادامه ی مطلب جاذبه های توریستی چند کشور دنیا را قرار داده ام .

برای دیدن عکس های هر کشور روی نام کشور کلیک کرده و تصاویر هر کشور را همراه با موسیقی آن کشور مشاهده کنید . 



ادامه مطلب ...

در صنعت هتل داری ،بازاریابی و فروش اغلب در یک مقوله قرار می گیرند و جای تعجب نیست که دپارتمان فروش بعنوان یکی از قسمتهای مشهود در هتل می باشد. مدیران فروش، با تورهایی مشتریان بلند مدت را فراهم می آورد وآنها را با  حراجیهای نوشیدنی و غذا در هتل پذیرایی می کنند . بعلاوه فعالیت فروش کاملاً مشهود است در حالیکه بیشتر حوزه های غیر ترویجی فعالیت بازاریابی پشت درهای بسته انجام می گیرد . در صنعت رستوران ، بیشتر مردم بازاریابی را با تبلیغات و ترویج فروش اشتباه می گیرند.



ادامه مطلب ...

۱ -هر گاه شخصی را ملاقات می کنید، بایستیدpromotion



ادامه مطلب ...

روز جهاني جهانگردی



"سفر هیچ چیز به جز دلتنگی ندارد، اما... زندگی به من آموخت، برای بهتر دیدن عظمت و شکوه هر چیز باید قدری از آن دور شد...اگر پیاده هم شده سفر کن. در ماندن می پوسی ... هجرت کلمه بزرگی در تاریخ شدن انسانها و تمدنها است ... اروپارا ببین اما وقتی که ایران را دیده باشی وگرنه کور رفته ای و کر بازگشته ای" (دکتر علی شریعتی)



ششم مهرماه هر سال ،روز جهانی جهانگردی است .دقیقا" نمی دانم به کدام قشر و گروه باید تبریک گفت.متاسفانه چندان گرامی اش نمی دارند !بهر حال به جهانگردان ،گردشگران ،گردش دوستان و اساتید و دانشجویانش این روز را تبریک می گویم .

خداوند خیر دهد پروفسور جعفری را که به همت ایشان برای اولین بار، گردشگری به عنوان علمی جدید به سایر رشته های دانشگاهی ايران اضافه گردید.اگر اشتباه نکنم نخستين بار دانشگاه علامه طباطبایی در سال ۱۳۷۴ در رشته ی <<مدیریت جهانگردی>> ،مقطع کارشناسی اقدام به اخذ دانشجو نموده .هنوز هم رشته ی نو پایی است . .لازم است یاد آور شوم بهترین برنامه طراحی گردشگری ایران متعلق است به سالهای ۱۳۵۲ـ۱۳۵۰ که بر اساس آن قرار بوده در آمد ناشی از صنعت توریسم جایگزین در آمد نفت کشور شود که متاسفانه همچون بسیاری ار طرحهای زیر ساختی ،بعد از انقلاب بدست فراموشی سپرده شده و اکنون بسیار آرمان گرایانه جلوه می کند .هر چند در حال حاضر سهم من از این رشته پژوهش و تدریس دروس مرتبط دانشگاهی  جهانگردی ،محدود مي شود ، اما بسیار دوستش دارم .

***

پيوندها